Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neznámý chovatel odložil u popelnic terárium i s jedovatou zmijí

Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že ať už se to týká jakéhokoliv oboru lidské činnosti, vždy o tom nejvíce namudrují lidé, kteří o tom nemají moc potuchy nebo s daným oborem nemají absolutně nic společného. Ať už jde o psy, jedovaté hady nebo cokoliv jiného, vždy je scénář stejný. Lidé mající, většinou zbytečný, strach z něčeho, o čem mají maximálně základní povědomí, začnou volat po okamžitém zrušení, zákazu, omezení něčeho, toho se chytí nějaký ambiciozní populista a hned je na světě něco, co nevyřeší absolutně nic, ale znepříjemní to život lidem, kteří se v daném oboru rozumně angažují.
Největší ubožáku, stále tady dokola voláte po něčem, co je prakticky neproveditelné, padají tady více či méně rozumné nebo nerozumné návrhy jak na to, ale když se Vás zde ptají, jak řešit ty mezery, které by tato navrhovaná řešení měla, nikde nevidím argumenty, nějaké návrhy...? Pokud vám jde o nějaké řešení, mělo by snad být rozumné, aby řešilo daný problém. Nebo Vám přijde, že špatný zákon je lepší než žádný zákon?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality