Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neznámý chovatel odložil u popelnic terárium i s jedovatou zmijí

Sice jsem říkal, že se odmlčím, ale diskuzi stále sleduji. Nevím, jestli si úplně rozumíme v chápání toho, co jsme se tu snažili s NU říci.
Nechceme bezhlavě zavádět nové postihové zákony a nařízení, nechceme chov jedovatých hadl zakázat, ale vadí nám volný prodej těchto zvířat bez jakékoli kontroly komukoli (např. dětem) a současně se obáváme, že ještě pár dalších mediálních výlevů a ten stupidní zákon, proti kterému tady všichni křičíte bude na stole.
Jestli k vylepšení situace pomůže oprášit aktuální nařízení a kontrolovat jeho dodržování nebo i zavedení nové vyhlášky je celkem jedno. Aktuální stav je nevyhovující a všichni to moc dobře víme. Nebo snad souhlasíte s tím, že nějaký "rumun" může beztrestně nabízet gabuny Vašim dětem??? Vím, že možné to bude vždy i při sebelepší vyhlášce, ale pokud opravdu začnou úřady kontrolovat prodejce na burzách a trestat přísně podobné případy, tak se počet těchto případů minimalizuje.
Kdo má odpovědný vztah k těmto zvířat se obdobných kontrol a sankcí nemusí obávat...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality