Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neznámý chovatel odložil u popelnic terárium i s jedovatou zmijí

Nenapsal jsem, že vám nerozumím. Váš strach ale chápu jako docela směšný vaše děti resp. kocourovy budou daleko více ohrožovat drogy, alkohol atd. Jde o to že znáte"jeden" případ použití hada jako zbraně. Někdo jinej jako rizikovější může považovat bojová plemena- asi by jste tolik nevolal po omezení nebo zákazu chovu těchto psů. Nebo co zakázat zbraně, které nejsou nutné pro výkon povolání? Popřípadě zákaz alkoholu- věřte že by jste snížil kriminalitu daleko víc. Veřené mínění taky :-D Tohle není sranda. :.(Přísná pravidla jak píšete tu jsou již vytvořena- v tom případě by jste měl apelovat u KVS na jejich dodržování.

Komunikace s uředníky je někdy zábavná a někdy k pláči, smysluplná obrana není možná vždy, to zase věřte vy mě. Sousedské vstahy řešit nebudu, jelikož se sousedy vycházím dobře, nezávidím sousedovi lepší trávník ani novou dlažbu či střechu a nesnáším amerikanizmus sousedských vstahů, kdy se všichni budižkničmové, losseři a rejpalové mohou víc starat o to co dělá soused než o sebe. To co považuji za svaté je, že mohu dělat to co chci na svém samozřejmě v mezích zákona :-) ->pochopte zas vy můj názor, že není v tomto směru nutné více omezovat moji svobodnou volbu, budu-li chtít chovat nebezpečné zvíře. Holt máme každej jinej názor, že:-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality