Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ministr ž.p. Drobil: "...mlok a květinka prostě nejsou nad člověkem, nad zájmy této společnosti..."

Zacnu od konce: A tohle je to vo cem by to melo byt. Proc je takovej problem bud ukecat zvirata aby chodili jinudy(to jeste chapu ze nebude jednoduchy), nebo, a to radsi, rict hele, ty zaby chodej tudy a tudy a tuhle o 50m dal je uz jim to putna. Dalnice je treba velikej zasah do prirody, ale i ta by podle me sla udelat trosku prijatelnejc. Ale dodneska treba nerozumim tomu, kde je problem jezu u Decina(temer nulove vzduti, nejvetsi rybi prechod na svete, pri vetsi vode tam proste nebude, stoji na jiz kanalizovany rece...), co maji "zeleny" proti jadru atd.
To uz se rozohnuju...
Zdroje pochopitelne omezeny jsou. Vcetne zdroju na ochranu prirody a napravu ekologickych skod z minula.

Zvlast, v pripade kdy je u kormidla clovek z druhe strany barikady (tady se doslova naplnuje rceni: udelat kozla zahradnikem)... Proste kompromis v jeho predstave znamena posunout jazycek vah ve prospech prumylsu = z cehoz vyplyva stanoveni nove hranice pro kompromisy atd... Takze nakonec na takovyhle postup proste priroda dojede - nema ji kdo branit a pak uz nebude proste kam ustoupit a nebude nic s cim by se kompromis este delat dal... Bude to kdo z koho...
To furt jeste nevime. Hodla treba delat neco s ochranou ovzdusi. Trosku v tomhle zastavam ekonomickou teorii. Mlok neni nenahraditelny a otazka uplne nelezi v tom, jestli potrebujeme mloka. Otazka je, kolik bude stat nemit mloka. A snadno muzeme dojit k tomu, ze nemit mloka bude hodne drahy. Znecisteny ovzdusi je sakra drahej spas. Nechme ho, at se ukaze, zatim z nej nemam pocity jako prvni dva prispevatele.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality