Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dramatické záběry odchytu medvědice na Slovensku, skončil salvou ze samopalu

Ale to není přeci o tom, aby byli cvičení na lov medvědů. Třeba s divočákem může být to samé, když narazíš na bachyni. Pes má odlákat pozornost, když jde do tuhého a to ti psi dělali výborně.Všimni si, že když už je medvěd na tyči, psi kolem něj neskáčou, což bylo taky zvládnuté (jiná věc je, že chytali medvěda do tyče na čokly,ale to nekomentuju)
Ono, těžko říct, jak to celé bylo, myslím si, že to šlo zvládnout lépe, ale třeba už ten medvěd byl ve vesnici a ohrožoval svou přítomností, tak se to celé takhle vyvrbilo bez přípravy. Nikdo asi nesledoval medvěda půl kilometru hluboko ještě v lese, jak si to šine k vesničce a mezitím se konaly přípravy.To asi ne.e.
Mimochodem, ono i pes po kotníky může docela dobře posloužit, tam přeci nejde o žádnou přímou konfrontaci se zvířetem, pokud jde vše podle plánu. Třeba náš jezevčík co má max 6 kilo vyhání lišku do 15 sekund z nory..Takže o velikosti to fakt není..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality