Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dramatické záběry odchytu medvědice na Slovensku, skončil salvou ze samopalu

O.k. - naposled- na vlastní oči jsem několikrát viděl i černou která po dávce ze samopalu odešla (jasně že to třeba v 70 procentech nepřežije ale o humánnosti to určitě není),natož medvěd-pokud nebudeš mít kliku a sakra dobře netrefíš,z týhle blízkosti tě medvěd po dávce ze samopalu se standartním vojenským střelivem stačí ještě roztrhat a možná nejen tebe.Sice to možná nepřežije,ale moc hezký umírání to určitě nebude teda pokud ho někdo nedorazí.
Že se jim to náhodou povedlo s tím podvyživeným a sfetovaným chudinkou nemůžeš brát jako bernou minci.
Myslím že znáš pár myslivců tak se jich na to zeptej,když mně nevěříš (sice těžko budou mít zkušenosti s lovem medvědů ale zeptej se jich na černou a představ si že medvěd je několikrát vitálnější)
Nemám problém se zabíjením zvířat,ale trvám na tom že když už se to musí udělat má to být rychlé a čisté-tj. odpovídající zbran a střelivo a v neposlední řadě střelec- možná znáš heslo "one shot one kill" - to by myslím mnělo platit nejen pro odstřelovače nebo by se k tomu každý kdo střílí něco živého mněl v maximálně možné míře přiblížit.To k vhodnosti samopalu.
Ad věk - věk občas znamená zkušenosti které bez urážky zjevně podle tvých přízpěvků nemáš,a právě díky svému věku ani mít nemůžeš a o tom to myslím je-nic ve zlém.....až budeš mj. párkrát stahovat vyvrhovat a bourat ulovenou zvěř a budeš si trochu všímat,nestačíš se divit jaká neskutečná zranění daleko výkonnějším střelivem dokáže přežít.
Tím tuhle debatu končím,pokud budeš cítit nutnost v ní pokračovat tak přes skype nebo SZ myslím že jsme tohle vlákno z.....li už až dost.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality