Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Šestice Čechů skončila v tureckém vězení. Pašovali brouky za 5 milionů korun

No,
6000 brouků (nebo čehokoli, i kdyby to byli komáři) není málo. Pracujme s holými fakty. Ta země má nějaké zákony, které se musí dodržovat. Pokud chtěli brouky na věděcké účely, myslím, že by pro ně nebyl problém si zařídit povolení, nebo něco.
Ony se tyto předpisy dají ignorovat, kdy si nasbíráte pár broučků pro sebe, do sbírky, či do terárka ... ale 6000??? To už je dost a chlapi museli vědět, že dělají něco ... ne úplně zákoného ... a museli počítat s tím, že když je chytnou, můžou mít sakra problém. No a oni je chytli ... a mají problém ... tak to postě je.
Nehodlám tu spekulovat nad tím, zdali by nad takovými prohřešky měli být tak vysoké tresty, nebo vůbec nějaké. Prostě věc se má tak, že když jedu do cizí země, musím se řídit jejími zákony. Když se neřídím, musím počítat s tím, že mě může stihnout trest, tečka.
Jak říkám, nikomu takové výběry, neberu, nezakazuju, neodsuzuju a neschvaluju ... prostě neutrálně. Když něco dělám, musím si prostě umět domyslet jaké to může (i když nemusí) mít následky.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality