Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Majitel hledal svého psa, našel ho připraveného k jídlu

ne, že by to sem patřilo ... ale nedá mi to se nevyjádřit.
Nikdy sem nepochopila ... jak se může pes takhle zaběhnout? Buď ho majitel pustil z vodítka a nevychovaný pes vzal čáru, nebo utekl z dostatečně nezabezpečeného pozemku ... nebo jak? Jednoznačně chyba majitele, má si psa nejprve vychovat, poté hlídat.
Což samozřejmě neomlouvá toho člověka, co odchytne psa, který evidentně někomu patří (když to byl tak milující mazel, tak předpokládám, že měl známku) ... a i kdyby to byl tulák ... prostě jakéhokoli psa ... veme ho pohlavě a udělá si dobrou večeři ... to se prostě nedělá a zaslouží si trest (bohužel pes je pokud vím, jen majetek).
Strašně mě štve, jak maj dneska lidi nevychovaný čokly, že je ani nepustěj z vodítka ("no von by Bertíček pak už nepřišel") a pak se strašně divěj, když to špatně dopadne. A mě pak vytýkaj, že neoblíkám psa do stupidních oblečků a kšiltovek (když jí chudince svítí sluníčko do očiček).
Podotýkám, že psa mám, sice malou krysí potvoru, ale, i když nemá žádnej výcvyk (= že není ukázkově poslušná) můžu s ní v centru města chodit navolno a nedokážu si představit, jak by se mohlo stát, že mi uteče. Maximálně ztratí (ze bych jí třeba zmizela v davu), ale to by bylo opět mou chybou a vytýkat bych to mohla jen sobě.
grrr ... sem na tohle fakt alergická

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality