Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hadovi jsem se v duchu omluvil, řekl chovatel, který přežil uštknutí kobrou

Hlavně si myslím, že na to jdeme uplně blbě. Že je v tom jen utvrzujem. Dívejte jak se to ěla v naší vládě, protlači se to součást nějakého balíčku, pěkně v tichosti, v USA to samé.
Nebo jak se zvedla vlna nevole proti ACTě. Taky se mrkněte jak je zvláštní, že když je v ČR nějaká afera viz Lessy, že se hned objevil methanol tak zvláštně, jak kdyby to vypadalo na statní emisi methanolu.
Pořád čekáme, že to někdo za nás udělá, jenže je možné, že budem muset převzít iniciativu možná sami. Chce to ale někoho, kdo schopnostmi převyšuje mě.
Další možnost je podsouvat do medií jiné aféry, ale to by musely být neustále shody náhod.
Taky je možnost zaútočit kampaní tak, aby se té dotklo všech, tudíž na lidskou svobodu, takže tam zaplíst vše, od žárovek, budoucích sprch, chovu zvířat a rostlin, přídavek oleje do nafty a další masáže EU, povědomí nemám.
Další věc je to, že uděláme iniciativu a po republice se domluvíme a seženem podpisy. Budem apelovat na to, že právě vaše psí, kočičí miláčky může v budoucnu někdo utratit, obejít zoo, chovatele králiků, holubu, slepic, zemědělce (nevím ale co když zakážou brambory nebo slepice), rybníkáře, správce zámečkých parků a zahrad, chovné stanice, zahradnictví, importéry, akvarijní pěstírny a botanicé zahrady.
Ale to chce napsat moc hezký text, který zautočí na myšlení, poslat tam někoho kdo to umí podat a vystupovat. A i tak úspěch není zaručen. Nicméně my tady řveme, že nikdo není schopný a sami nic neděláme. Další věc jsou univerzity a farmaceutické společnosti, kde ony by byli bez zvířat a rostlin.
Já jsem třeba četl, že některé složky jedů od štírů mohou být klíčem v léčbě rakoviny. Ale já jsem nato malý pán, hlavně jsem mlaďoch a student s brugádou atd.
Rozhodně si myslím, že bojovat lze, ale chce to čas, nějaké finance a pevnou vůli.
mYSLÍM SI, ŽE ŠIKOVNĚ UDĚLANÝ tv SPOT by hodně odvedl svou práci. Jen by to na něj chtělo nějakou sbírku nebo sponzora.
Člověk se sice chytrý, ale lidi jsou hloupé a nebezpečné zvířata. ¨
Možná sem naivní, ale největší kámen úrazu vidím spíš v lenosti než, že nejsou peníze.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality