Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hadovi jsem se v duchu omluvil, řekl chovatel, který přežil uštknutí kobrou

Ono to chce fakt zautočit širší masáží. Každý kdo je na výšce může něco zkusit tam, každý může napsat do zoo, do zahrad. zautočit stylem chcete žárovky, máte doma kaktus či orchidej, chutná vám kuřecí či brambory, máte rádi léky, topíte tuhými palivy, máte psa, kočku papouška, holby, opice, plazy, rybičky, králiky, koně, dobytek, jíte rádi kapra, potřebujete vodícího psa, chcete si změřit teplotu když ste nemocní, jíst ovoce a zeleninu,chodite rádi do Zoo, chcete se sprchovat jak můžete atd? Chtece aby Vaše děti nikdy neviděli to cos te mohli vidět vy? Víte, že některé zvířata přežili jen díky chovu?
To všechno nemusí být možné, Váš život už nikdy nebude takový jako býval.
A k tomu fotky člověk s vodítkem bez psa, zemědělec s prázdným plem, člověk v kose v zimě bez tepla a takové věci.
Třeba obepsat slušně i nějaké mediální hvězdy, zpěváky, politiky, a podobně.
Ono je hlavní, že hodně lidí doufá, že to za ně někdo vyřeší. Já třeba vím, že já bych to nezvlád. Vzhledem k tomu, že mám proti zákazům dost výbušnou povahu.
Vemte, když napíšete 100 majlu či dopisů, že se někdo neozve.
Hodně lidí se neuvědomuje, co všechno je nepůvodní, jako zemědělské plodiny, pokojové rostliny, zvířata, dokonce i kapr, slepice, monokultury stromu v lese atd.
Takže buď to bude tak, že zakážou to, co lidem nevadi jako nás chovatele, nebo lautr všechno.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality