Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hadovi jsem se v duchu omluvil, řekl chovatel, který přežil uštknutí kobrou

To se třeba bude hodně těžko měnit. Ale v případě rezignace je výsledek jistý. A nebude pozitivní.

Stále si myslím, že se u nás dají najít lidé o něčem, kteří jsou schopni něčeho dosáhnout (v lecčems). Takových lidí si moc vážím ve všech oborech a ve všech sférách lidské činnosti.

Přispěvatele na novinkách.cz bych jako vzorek populace neviděl. Píše tam spousta hloupých lidí. Většina z nich si tam akorát řeší mindráky a nadává. A hlavně na to mají čas. Kolik vzdělaných lidí nebo odborníků v čemkoliv, kolik úspěšných lidí, kolik podnikatelů, vědců, inovátorů, kolik spokojených, šikovných a kvalitních lidí má profil na novinkách? Moc jsem jich tam nenašel. Sem tam se tam někdo v té mase mihne a taktně těm bloudům předá nějaké informace. A tím ten člověk v několika hloubavých spoluobčanech třeba něco změní. Ať už je problematika jakákoliv. Svým každodenním chováním a rozhodnutími měníme nejen svůj život, ale i celý svět. Svým způsobem je to tak. Mně se prostě nechce odevzdaně se na všechno vykašlat a pak rozbít někomu kostkou hlavu. Tím se nic dlouhodobě nezmění a nevyřeší. A krátkodobá řešení mě před nějakou dobou přestala zajímat.

Vzhledem k neutěšenému klimatu v české společnosti tvůj postoj chápu. Vede to ale k porážce na všech frontách. A tímhle směrem se mi jít moc nechce. Proto přemýšlím o tom, jak si tu cestičku prošlapat.

Chov na vědecké účely bych neřešil. To není předmětem debaty a problém to komplexně nevyřeší.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality