Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hadovi jsem se v duchu omluvil, řekl chovatel, který přežil uštknutí kobrou

Správným způsobem by se dala sehnat velmi silná podpora. Veterináře (zdroj příjmu), zoo (půjčují si sem tam od chovatelů zajímavá zvířata), akademická půda (sem tam někdo v soukromém chovu vybádá něco opravdu zajímavého), chovatelé a pěstitelé (ono v tomto případě jedno omezení může následovat druhé), výrobci příslušenství a techniky pro chovatele - komerční sféra (proč se nezastat svých chlebodárců), některé známější osobnosti (přeci jenom jsou mezi nimi inteligentní lidé, kterým není tmářství lhostejné - v tomto případě bych spíš než na nějakého Vágnera nebo "knížete Nejsem tím, kým se zdám být" vsadil na Karla Gotta), + další.

Organizace by zajisté byla potřeba. Buď by to chtělo posílit nějakou stávající nebo vytvořit novou. O výsledku výrazně rozhodne, jak se k tomu všichni kolektivně postavíme.

Ten film kdyby se dobře udělal, tak by to byla pecka. Marná by nebyla ani propagace správného přístupu k chovatelství v zoo a pet centrech, atd. Dá se toho dělat obrovská spousta.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality