Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rakušané objevili při kontrole české dodávky desítky hadů

V tom případě si měli nechat od někoho vystavit kupní smlouvy na odběr zvířat, který neproběhl, dát to k soudu, který nemohli prohrát a stát by jim musel uhradit vzniklou škodu. Sice zvířatům by to nepomohlo, ale oni by na tom nebyli škodní.
No kamarád vezl jak jsem psal hmyz a na ten mu vážně ani dnes jen tak někdo žádné papíry nenapíše, zejména pokud se nejedná o žádné cites druhy (viz zmiňované Brachypelmy, nebo třeba pandinusy). Ani z veterinárního hlediska nebyl důvod(nešlo o včely jež mohou zavléct nebezpečnou varroazu). Bohužel i převoz třeba hymenopus coronatus nebyl před dvěma třemi lety zrovna levná záležitost, jejich cena byla v případě víc jedinců závratná. Jeho kolega, který vezl jedovaté hady si žádné papíry vystavit ani vypsat nedal (zde musím říct, že mi nedávno někdo zmiňoval, že mu na zakupované jedáky nechtěli napsat potvrzení o převzetí, resp. původu ani v Hammu ve Venom roomu)- pochopitelně ke své škodě.
S tím jazykem máš také pochopitelně pravdu, ale pokud němec hovoří jen německy a jiným jazykem neplácne ani ň, je to tak trochu o ničem. Je samosebou obrovskou výhodou, že někdo hovoří plynně tímto jazykem, jelikož v jiných zemích se takové šikaně našincům nedostává a nejsou předpojatí.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality