Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stalo se to u nás za rohem, naše děcko šlo zrovna kolem ze školy. Chtěl toho psa vzít k nám, protože…
Y Draig Goch 15.12.2012 09:27
Y Draig Goch
Pokaždé když se stane nějakej průser, což tohle je a začne se mluvit o zákazech, jsem opravdu nasr..…
cc 15.12.2012 13:18
cc
To je jako ted v USA s tim klukem co vystrilel "pul" skoly. Uz by zase vsechno zakazovali, prikazova…
Roker 15.12.2012 16:15
Roker
mno, kdo ví jak to bylo a co takový 1,5 letý špunt jí prováděl... každopádně je neměli nechat o samo…
lupus 15.12.2012 19:45
lupus
Před několika málo lety se stalo obdobné neštěstí v Madarsku.Při pitvě našli v rotvailerově zvukovod…
Nuty 16.12.2012 00:50
Nuty
tak psi a malé děti bez dozoru prostě dohromady nepatří. jenže řada lidí to pořád nechápe...takhle m…
Aurifer 16.12.2012 13:02
Aurifer
Přesně. Už dlouho říkám, že tu nejsou lidi (majitel psa + rodiče dítěte) tlačení k osobní odpovědnos…
Vladěk 16.12.2012 14:29
Vladěk
Přesně. Už dlouho říkám, že tu nejsou lidi (majitel psa + rodiče dítěte) tlačení k osobní odpovědnos…
Epanterias 16.12.2012 22:33
Epanterias
Stejně jako na tohle, tak i na tu "americkou trágédii na škole" vlády čekají. Ten největší příklad z… nový
solidus 17.12.2012 08:25
solidus
Já nenechám vnoučata samotná ani s našima maltézákama. Na vině jsou rodiče. Při většině útoků zvířet… nový
Kája z Brna 17.12.2012 10:41
Kája z Brna
no, lítáme přez Ameriku celkem často. A krom rentgenů, co oskenujou povrch těla (zatím jsem vždycky… nový
Aurifer 17.12.2012 12:06
Aurifer
Nemyslel jsem to jen na USA. Ten dopad na kontroly na letištích je i v Evropě. Vždyť si všimni, že k… nový
solidus 18.12.2012 12:49
solidus
tak Velký Bratr sleduje už pěkně dlouho a nejen podle kamer. i podle platby kartou a za co, podle dá… nový
Aurifer 18.12.2012 13:21
Aurifer
Jojo... a jednou budeme uvažovat, jestli zrovna tohle je člověk, se kterým by stálo za to promluvit… poslední
Y Draig Goch 18.12.2012 14:38
Y Draig Goch

Stalo se to u nás za rohem, naše děcko šlo zrovna kolem ze školy. Chtěl toho psa vzít k nám, protože mu někdo na ulici řekl, že ho vezou zastřelit... ]:( Taky by čumilové mohli mít trochu rozumu.
Měli jsme křížence hodně podobného - staf a dalmatin. Čuba. Celý život bez problému. Když byl mladej malej, hlídali jsme oba. Žádné ruce v očích, tahání za uši, strkání ruky do tlamy. Kačena naštěstí byla ten typ psa, co ví kam patří a když "štěně" moc otravovalo, odešla někam, kam nemohl. Hůř ho dobily kočky. Ale na ty si pak dával pozor...
Horší je to šílenství na téma "Jednou za tři roky pes zadáví dítě, pojďme, zakážeme je!" ... teda, psy, samozřejmě. Existuje nějaké rozumné, reálné a užitečné řešení?

Pokaždé když se stane nějakej průser, což tohle je a začne se mluvit o zákazech, jsem opravdu nasr..ej, protože kolik lidí se za rok uchlastá k smrti,uhulí,kolik je autonehod při kterých dochází ke zmaření i dětských životů, kolik je mrtvejch po útocích střelnou zbraní a to vše v porovnání se smrtí způsobenou zvířetem? Pakatel. Jenomže z toho mají zapráskaný korporace prachy, tady z toho prachy neplynou, myslím tím teď státu, nestojí za chovatelstvím žádný silnější lobbistický skupiny a tak to dopadne nakonec tak, že lidská demence zničí chovatelství jako celek a jak komouši vzali sedlákům jejich statky, tak nám jiná zapráskaná totalita vezme to,co mnozí z nás rozvíjí celej svůj život, vidím jenom jedno a to, že jedna totalita vystřídala jinou, bohužel. Sme v prd.li, je to fakt.

To je jako ted v USA s tim klukem co vystrilel "pul" skoly. Uz by zase vsechno zakazovali, prikazovali atd. a je to videt i v tech diskuzich. Do prdele ta bouchacka za to nemuze. Nevim co si vsichni mysli, ze i kdyby zakazali zbrane v rukou civilistu uplne, ze ten kluk se tim jako razem uzdravi? Nebo ze si nenajde jiny zpusob jak zabijet? Je to na palici postavene ]:(

Před několika málo lety se stalo obdobné neštěstí v Madarsku.Při pitvě našli v rotvailerově zvukovodu zlomenou pastelku.Můžu svému psu stoprocentně věřit,ale s batoletem ho samotného nenechám.Kus svého života jsem trávil s německou dogou na cvičáku a doufám že se k tomu ještě vrátím.

tak psi a malé děti bez dozoru prostě dohromady nepatří. jenže řada lidí to pořád nechápe...takhle malé dítě ještě nemá cit ani rozum a o něco větší dítě už zase dokáže být pěkný saďour. A přecejen pes je pes a v případě většího plemene i jen umravňovací kousnutí, které by umravnilo štěně chráněné silnou kůží a kožešinou může mít v případě dítěte- mláděte opice se slabou holou kůží obrovské následky. jenže to si ten pes neuvědomí a proto by měl za něj myslet majitel.

Přesně. Už dlouho říkám, že tu nejsou lidi (majitel psa + rodiče dítěte) tlačení k osobní odpovědnosti. Místo aby se tvrdě trestalo za něčí selhání, najdou se i tací kteří budou rodiče litovat - ,,vždyť už sou potrestáni touto rodinou tragedií :.(".
Potěšilo mi ale že se našli lidé, kteří se psa zastali a jsou ochotny se o psa postarat.

Přesně. Už dlouho říkám, že tu nejsou lidi (majitel psa + rodiče dítěte) tlačení k osobní odpovědnosti. Místo aby se tvrdě trestalo za něčí selhání, najdou se i tací kteří budou rodiče litovat - ,,vždyť už sou potrestáni touto rodinou tragedií ".
Potěšilo mi ale že se našli lidé, kteří se psa zastali a jsou ochotny se o psa postarat.

Naprostý souhlas

Stejně jako na tohle, tak i na tu "americkou trágédii na škole" vlády čekají. Ten největší příklad za všechny - před 11.zářím bylo nemyslitelné, aby se na letištích takto kontrolovalo, aby lidi byly pro kamery na každém rohu atd. atd., vládám se to hodí (možná proto si tenhle útok zařídili sami američani), protože tak se nejlíp utahujou šrouby. Ovládá se stádo ....

no, lítáme přez Ameriku celkem často. A krom rentgenů, co oskenujou povrch těla (zatím jsem vždycky šla těmi "neslíkacími"), odebrání otisků a skenem sítnice v Americe oproti té podělané EU na letištích nijak zvlášť nepruděj a jsou velice slušní. A nehledají problémy v tom, v čem nejsou...dokonce ti ani neseberou pití jako v Evropě. Rozhodně lepší, než když tě v Evropě 10 minut ošahává protivný úchyl v rukavicích a o tom, jestli si s ssebou můžeš vzít byť lahvičku léčiva, které potřebuješ vůbec nechce diskutovat. O nějakém pití, které sis koupil na předchozím terminálu stejného letiště ani nemluvě.

tak Velký Bratr sleduje už pěkně dlouho a nejen podle kamer. i podle platby kartou a za co, podle dálničních známek, mobilů atd. kamery jsou dneska všude jako standart, je jen otázka času, kdy budou povinně i na toaletách :-) (A EU vymyslí, jaký rozměr má mít standartní lejno a běda, když vyrobíš nějaké nestandartní ]:))

To je bohužel vývoj doby.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru