Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mládě Kamby nepřežilo kvůli nádoru matky

tak oni ji nechtěli předčasně uspávat, aby jim neexla při narkoze kvůli těm problémům se srdcem
To je na polemiku, vaginální porod je na srdce a vůbec organismus mnohem větší záhul, než šetrné uspání.
Ono je ale otázka, jestli by bylo cenější to mládě z hlediska genetiky (když by ho pak stejně museli odchovat uměle- což tahle zvířata pak většinou v chovu stejně moc nefungujou)
No, tak ono mládě mohly vyndat v klidu císařem a Kambě ho dát, s flaškou vůbec do styku přijít nemuselo. Vždyť se stará o cizí, pochybuju, že by ho nepřijala nebo mu něco udělala. Císařem už jsme vyndávali leccos a matka mladé vždy přijala, zvlášť když ten porod aspoň začal. Tj. postup začne rodit -> usapní -> císař -> probuzení s dítětem je postup většinou bezproblémový.

Njn, prostě si vymysleli svůj scénař, kterej byl už předem 50:50 že mládě přežije. Že neproběhne normální porod bylo ale už předem jasné, nevím co ten tým "odborníků" čekal. Navíc kdyby byla oddělená, tak i po přetržení pupeční šňůry je poměrně dost času a velká šance prcka zachránit, ale muselo by se jednat okamžitě.

Vím, po bitvě každý generál, ale kdybych takhle choval třeba ovce, tak mam kupu jehňat a možná i ovcí mrtvých, a mnohá plemena psů už by asi dávno neexistovala. Ona přirozenost ocať pocať, když je chov umělý...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality