Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mládě Kamby nepřežilo kvůli nádoru matky

To je na polemiku, vaginální porod je na srdce a vůbec organismus mnohem větší záhul, než šetrné uspání.
Uro, už jsi někdy rodil? Já jo. I v narkóze už jsem byla, a ono u ženské a opice to bude rozhodně srovnatelnější (pokud to rovnou nebude totéž, primát jako primát), než u opice a krávy nebo ovce. A porod teda rozhodně není stejný záhul, jako sebešetrnější narkóza. Ono na něj je to tělo totiž stavěné, bez nebo s problémama, ale poroděj i ženské co mají srdce chabrus, porodila i ženská po transplantaci. Ale pokud máš vážnější srdeční problémy, tak je problém i krátkodobá narkóza třeba kvůli banalitě, jako je operace varixů a řada doktorů si to ani nelajskne, páč se jim ten pacoš pak nemusí probudit.


Takže tohle bych jim rozhodně nezazlívala. Co se týče toho nepřjmutí mláďěte, tak to je velká otázka, protože jim ho nepřijmula ani samice (Bikira?), co rodila přirozenou cestou, ono zase nejde moc srovnávat fenu, kočku, ovci atd, kde je to řízeno ještě převážně instinktem a opici (slonici, samici delfína, lidskou ženu atd), kde je to řízeno naučenými zkušenostmi.

Navíc kdyby byla oddělená, tak i po přetržení pupeční šňůry je poměrně dost času a velká šance prcka zachránit, ale muselo by se jednat okamžitě
U lidských dětí při přerušení průtoku krve v pupečníku- tedy zamezení zásobování plodu kyslíkem nastává po několika minutách (myslim že už 3-4minuty) trvalé poškození mozku, a u opic to asi nebude moc jiné. Takže toho času taky moc nebylo...i kdyby to mrně rychle vytáhli ještě živé, tak je otázka, jestli by mu vůbec fungoval mozek.

Ono přecejen, je rozdíl mezi ovcema, psama, krávama, koněma a gorilou, která než k těm ostatním zvířatům má mnohem blíže k člověku jak po stránce fyziologické, tak i po té mentální. Proto tam taky asistovali humánní gynekologové (ikdyž teda, i lidští gynekologové stejně jako ostatní doktoři dokáží taky spoustu věcí pojebat).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality