Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Krutopřísnice brčálo Opravdu si predstavujes, ze jsem to schytal? Co te k tomu vedlo? Chapu to pouz…
hadi patri do prirod 11.03.2013 18:15
hadi patri do prirod
A to jsem dnes chtěl přestat pít. Chvilku jsem tě Ty chytrolínku, který urážíš chlapíky, kterým se…
halapremek 12.03.2013 00:31
halapremek
halapřemek: :beer::beer::beer: přestat se prostě nedá... ;-) poslední
krokodýl 16.03.2013 19:01
krokodýl

Krutopřísnice brčálo

Opravdu si predstavujes, ze jsem to schytal? Co te k tomu vedlo? Chapu to pouze v pripade, kdy se tve IQ rovna tvemu nicku.

Je opravdu zajimave sledovat, co za verbez a hlupaky se tady schazi a co za ksindly si rika "chovatele". Opravdu lituju tech par % slusných, kteri doplaceji na tyto hulvaty jako je leamington, ty a dalsi dementi.

raddei

Ty se prosim te prvne nauc gramatiku, at nepises takovy veci, jako tohle

jedinec se víraznou

to se fakt moc neda cist a pro genia leamingtona mam taky radu. Taky doporucuju zopaknout prvni tridu CJ, protoze i zak 1.b by te podelal.

Aurifer
korela jsem nikdy nebyl a radek taky ne. Takze trotl tady bude asi nekdo jinej. Doporucuju se podivat do zrcadla, tam ho najdes.

A to jsem dnes chtěl přestat pít.

Chvilku jsem tě Ty chytrolínku, který urážíš chlapíky, kterým se nepodíváš nikdy ani na kotník a dámy, které Tě inteligencí strčí do kapsy i když budou mít 2 promile alkoholu v krvi, měl chuť zabanovat, ale na druhou stranu - takového adepta na P.L.2013 zastavit v prvním kvartálu by bylo nefér..

p.s. co se týče hulvátství, tak některé výroky oponentů jsou taky na smazání.. Držme se trochu v mantinelech, děcka. A vězte, že jsem vytočenej teď taky slušně na to, abych mu napsal cosi nepublikovatelného.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru