Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Komodští draci jedovatými bakteriemi nezabíjejí, je to fáma

Autor clanku, stejne jako 99% lidi odtud z diskuze, jsou oslove. Jak priznace tomu clanku, který je prave na oslovi. Je davno prokazane, ze varan komodsky ma pomerne silny jed a zvasty oslu na oslovi, plus důkazy nedukazy rádoby slavných australských vedcu, jsou stejne smesne. Jed do rany uvolnuje podobne jako korovec. Kdo pochybuje o sile korovcova jedu, je stejny osel jako ti, o kterých jsem se zminil.

Clanek bez odkazu na zdroj, clanek, ve kterem napred zabiji bakterie, pak bakterie nezabiji, pak nasleduje popirani jedovatosti varana, respektive popreni sily jeho jedu. Pak nasleduje vycet toho, jak varan ma v tlame cisto, pak reknou, ze tam vlastne mozna nejaky bakterie ma... Nakonec se ctenar dozvi, ze buvoly zabiji jiné bakterie z blata. Ti debilove, co tohle tvrdi, by si měli prvne zajet například do Afriky a podivat se, jak tam zranena zvířata vyuzivaji blata, ve kterem bude mnohem vic bakterii a parazitu, nez si umi ostrovy, na kterých ziji varani komodští, představit. Tohle mohl zplodit jedine debil na oslovi.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality