Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Muž našel v kůlně čtyřmetrovou krajtu

Hypoteticky si trochu protiřečíte, furt fňukáte, že Vás nikdo nechápe (což jako ano, na novinkách nechápou nikoho, to abych se šla oběsit už kvůli svému povolání)... na druhou stranu tvrdíte, že je to proto, že teraristou je dneska každý.

No, čím masovější, tím víc lidí má plazíky rádo, tím teoreticky silnější základna ne? Jasně, ty dopady ve smyslu toho, že stovky chameleonků a agam chcípou na nedostatek UVB nebo na hypervitaminózu kvůli nevědomosti lidí tu jsou a jsou strašný (ale o tom se tu nebavíme), ale ty lidi na druhou stranu budou zas spíš rozšiřovat nepanikařící základnu až zas někde vyleze užovka a počne pogrom, jelikož ta krvelačná bestie si dovolila se objevit zrovna vedle školky. A jak každej ví, z toho mohly bejt desítky mrtvejch dětí (což jako taky hraničí s nemocí, vidět všude mrtvý děti jako to dělaj novinkáři).

No, nechci trollit, spíš podnět do diskuze, že teoreticky byste mohli asi bejt i rádi, že se to trochu profanuje a že už se třeba lidi tak hadů nebojej. V tomhle se mi líbil přístup Zeluca, kterej nechal třeba malýho kluka pohladit hroznýše na burze - no z toho už asi hysterickej jedinec s nočníma můrama o slizkejch chapadlech šílených jedovatých krajt nevyroste, vědomost obvykle poráží strach. A ten kluk si při myšlence na hada spíš vzpomene na toho roztomilýho hroznu co potkal.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality