Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Praha plná hadů

Tak trestní oznámení může podat i neprávník. Že se jedná o šíření poplašný zprávy si myslím taky. A taky jsem jim to tam napsal do diskuze. Otázka je, co by takovej případnej soudní spor vyvolal za reakci.
Je jasný, že takhle tendenční článek musí bejt napsanej na objednávku. Zapadá to do mozaiky budoucích restrikcí a zákazů. Dostat na svou stranu veřejný mínění pomocí takhle cílený propagandy je jeden z dobře promyšlenejch tahů dnešních neokomunistickejch asociálních socialistů v čele státu a EU.
Soudit se s nima a dělat jim problémy vyústí v ještě mnohem horší články a lobbing pro rychlejší buzeraci a zákazy...
Ale co s tím? Nechat si srát na hlavu mě nebaví, ale vylejt si na sebe kýbl sraček dobrovolně (soudní spor v podstatě proti všem) taky nechci.
Fakt by to chtělo nějakou silnou organizaci.


Edit: pořád se všude zmiňuje nebezpečnost pro alergiky. Ale co třeba takovej včelí roj, kde je tisíce včel, přičemž jedno žihadlo může bejt pro alergika osudný. A určitě k nim vyjíždí hasiči mnohem častěji. Nebo k vosám a sršním.
Co autonehody, motorkáři, paraglajdisti, lyžaři, koně, vožralové, feťáci....? Ale hrozba jsou jen hadi a jejich chovatelé, kteří je úmyslně vypouštěj v takovým množství až je zamořená celá Praha.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality