Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem A je to tady - zákaz burz a "dohled" v Německu

V rámci krize se na to stejně musí vysrat kvůli pracovním místům apod... Invazivní druh je i pes a kočka a pokud si vezmete kolik je firem na konzervy, kolik lidí psy stříhá, dělají se na ně hotely apod... Ekonomika zvítězí, je třeba z lidí prachy tahat všema cestama, spíše to bude více zdaněné. A v době krize prostě státy potřebují každej halíř, takže chovy nezruší, ale zpoplatní. Bude to jeden velkej tunel, ale třeba náká koruna půjde kam má jít.

A vzhledem k novému občanskému zákoníku od příštího si myslím, že je nesmysl rušení chovů, jelikož se bude počítat i citová vazba k daným věcem jako další škoda - tím pádem by stát za každého odstřeleného psa mohl platit třeba půl mega... Takže pokud bychom se bavili o chovu v hodnotě 3.000.000,-Kč včetně zařízení a ceny zvířat + 20 let práce na dopárování zvířat apod, myslím si, že stát by mohl rovnou vyhlásit bankrot. Zrušení chovu, automatická stresová porucha s trvalými následky + hmotná škoda + citová nebo jak ji tam vyspecifikovali.

Nestresoval bych blbostma typu já jako stát tady zruším odvětví, které mi přidá prachy do rozpočtu a vytvoří pracovní místa. Pokud by k tomu došlo tak jedině z toho důvodu, že neexistuje opozice, která je schopná vyjádřit hmotné škody.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality