Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem a do pr..e - Viden schvalila zakaz obchodovani s terazviraty...

Ten zásadní rozdíl je v tom, že 90% lidí, kteří se k EU vyjadřují o ní naprosto nic neví. Bohužel, u nás je téměř tradicí, že lidem k utvoření si názoru stačí jedno vykřiknuté heslo, a tak se vesele všichni ohánějí historkama, který ve většině případů nejsou pravdivý, případně si je někdo přizpůsobil tak, aby se mu to hodilo do krámu. To se samozřejmě netýká jenom EU jako takový, ale obecně všech veřejně debatovaných témat, včetně těch žárovek.

Samozřejmě že za použití úsporných žárovek lobovaly firmy, který je vyrábí. Za výstavbu dálnic, škol, nemocnic, domovů důchodců lobujou stavební firmy, za zastavení používání škodlivých hnojiv, nebo pesticidů lobují výrobci těch ekologických, výrobci knih lobují za omezení používání notebooků ve školách atd. atd. Znamená to snad, že je to špatně a že by se nemělo nic stavět? Nebo že by se měly dál používat pesticidy, protože je strašně špatně, když za to rozumnější řešení někdo lobuje?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality