Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Očima Josefa Klímy dnes večer

Jo, s tím souhlas, že to je zas jedna z mnoha hovnotných reportáží sestříhaná tak, "aby to šokovalo". A právě proto bych z toho chovatele hned nedělala exhibicionistické hovado. Ale prostě jsem to čekala o dost horší (právě proto, že už jsem pár Klímovo reportáží viděla).

"proč chováte jedovaté hady, nebo nebezpečná zvířata, když Vás to může zabít". To, že to někdo vystříhne a strčí tam jen tuhle větu, už chovateli moc vytýkat nemůžeme. Sám jsem na takhle debilní otázku odpovídal milionkrát. "A proč to máš? Na co Ti to je? Proč to chováš? Dyť to k ničemu není???"
To asi my všichni.

Mmch, taky mi byla párkrát nabídnuta reportáž o některých zvířatech. Odmítla jsem jim to, právě z toho důvodu, že člověk může něco do kamery vysvětlit uplně blbovzdorně polopaticky a oni to pak sestříhají, jak chtějí, přidají k tomu své nejapné komenty a je z toho akorát paskvil. A z chovatele debil. Uplně stačilo, když jsem dala svolení k otištění pár svých článků z webu do magazínů bez chovatelské specializace a výsledek taky "stál za to", že jsem si pak fakt připadala jak debil. Protože všechno podstatné vypustili a nechali tam jen "příhody" + to doplnili fotkami z jiných fotogalerií na webu, které absolutně nesouvisely s dotyčným článkem, co otiskli. Takže to pak nemělo hlavu ani patu, ale bylo to dostatečně šokující.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality