Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Očima Josefa Klímy dnes večer

Tak s dovolením zde napíšu, jak to všechno vlastně bylo. U natáčení jsem byl,přesněji u velké části, s panem Zavadilem se znám - ano, jsem ten "jeho žák". :-[
Natáčeli u něj 6 hodin, udělali několik hodin záběrů a nakonec vybrali jen to, co se jim hodilo. Původně například chtěli, aby se nechal natočit jak vstává ráno z postele s hadem kolem krku, to jak mluví o tom, "jak se o mláďátka stará, jak je jako jejich rodič.." po něm požadovali oni, stejně tak jako například, když vysvětloval rozdíl mezi samcem/samicí tak musel říkat "kluci a holky" aby tomu prý lidé rozuměli. (ten záběr tam nakonec ani není) A to je jen malá část z toho co "musel" říkat. On sám říkal, že z toho má ne příliš dobrý pocit, když to viděl a sám potvrdil, že si z toho vybrali jen to se jim hodilo. Stejně tak jako jsem měl já říct," že jsem žákem p. Zavadila...." když jsem řekl mimo kameru, že se tak necítím, že jen prostě nemám možnost doma chovat hady v tak velkém počtu a proto chodím pro zkušenosti k němu, tak mi bylo vysvětleno, že to ale diváky nijak nenadchne. Odpovídal jsem na dalších asi 6 otázek, které tam nejsou vůbec - protože, ty už asi byly zodpovězené dle mého uvážení a již jim asi tak nepasovaly do "zabijáckého kontextu". ]:)
A ano, je to N. kauthia - říkal, že jako naschvál mu zrovna před kamerou sjela z háku a zamotala se mírně do el. šňůr, to hrané tedy nebylo.

Takže jsem to jen tak lehce nastínil, aby jste věděli jak bohužel probíhá natáčení na první pohled ještě docela seriózního pořadu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality