Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Očima Josefa Klímy dnes večer

Natáčeli u něj 6 hodin, udělali několik hodin záběrů a nakonec vybrali jen to, co se jim hodilo.
Nezlobte se na mě (a nechť se na mě nezlobí ani p.Zavadil), ale věřím, že není dnešní, ani není tak mimo realitu, aby nevěděl, co jsou, zejména komerční a bulvární, média zač a o co jim jde (senzace, rating, šokovat za každou cenu atd.)... Takže pak opravdu nechápu, čemu se oba divíte.

Já mám pochopení pro pohnutky "ano má o mě "zájem" televize, bude to fajn, dám o sobě vědět, je to jakási "prestiž" apod.", ale je otázka, zda o mě má skutečně zájem ta televize (bude to tak, jak to já určím a chci vidět konečný výsledek, se kterým budu souhlasit a pokud ne, má úcta)anebo mám zájem já o to být v televizi a pak, veřím, že to běží tak, jak jste popsal... Za mě je ale toto prostě od chovatele špatně a měl by si to uvědomit = na jednu stranu jsem byl v televizi, zviditelnil jsem se, ale na druhou stranu jde o "naši" chovatelskou věc a té to prostě moc neprospělo, co si budeme nalhávat...
S médii se lze jen těžko měřit, jelikož naše možnosti vyjádření se k veřejnosti (notabene v průměru tak stupidní, jaká tkví v naší republice) jsou opravdu nepoměřitelné, takže osobně bych tam nelezl, pokud by vyloženě neměli eminentní zájem oni (kde už jsou nuceni přistoupit na podmínky toho, koho potřebují). Jinak člověk vyjde v očích oné veřejnosti jenom tak, jak si ono médium zmyslí (pokud by z něch chtěli udělat potencionálního vraha okolí, nebyl by problém, stejně tak, jako ukázat pravdu - pokud se to dělá tak, jak se dělat má, není to pro okolí o moc nebezpečnější, než chovat psy).

Toť můj názor na věc...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality