Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Honba za uprchlíky

Už je to rok co brácha domů dotáh užovku červenou, měla tenkrát 30cm. Jenže ten chytrák dotáh hada a pak vymejšlel kam sním... Povedlo se mu sehnat menší akvártko, ale neměl ho čím zakrýt. Asi po 14 dnech se had dostal ven, podotýkam že to akvárko má na výšku 25cm. Doted nevim jaxe "arnošt" dostal ven. Našel se asi timhle způsobem: jelikož to byla fakt malá šňůrka, taxme ho nechali bejt. 14 dní strachu z toho že na něj šlápnu a pak se ukázal v obejváku na zemi. Kdyby ale tohle byl jedinej útěk... Za ten rok co ho máme zdrhnul dohromady 3x
Podruhý: měl už okolo 40cm a zdrhnul když byl nažranej. Zapoměl sem mu po krmení přiklopit bejvák a on toho využil. 2 měsíce se o něm nevědělo... Pak vylez u bráchy v pokoji.
Potřetí: má už 63cm, nadzvedl si kryt bejváku a šup pryč. Bylo to tejden po krmení. Tentokrát byl pryč 2 a půl měsíce. A našel se zas u bráchy v pokoji.
Nejspíš bude něco na tom že má rád chlad. Brácha má totiž pokoj na západní stranu a v pokoji má trochen chladněji.
No každopádně, jestli zdrhne znova, tak už to řešit nebudu. Počkam až se ukáže a bratr mezitim bude poslouchat trochu ostřejší slova z mé strany. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny