Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pochlubte se - želvy

Hojte, na ifaune byly k mani želvy Terrapene c.c a T.c.t, udelal si nekdo z Vas tu radost a koupil je, pokud ano, hodte nejaka fota:)

Jinak par fotek M. torniery, letos 6 vajec, z toho jedno nedomrdle, jedno rozbite pri snusce, dva dlouho drzejici se pukavci, jeden mi dokonce malem bouchnul v ruce, a ted sem na jednom verim dobrem vejci, jednom cerstvem, ale od samice co predtim snesla dve- to byly ty dva pukavce. A cekam dalsi snusky, ale ted uz vim, ze vejce nic neznamenani (radost z uplne prvnich vajec od zelv), nevim, cim to je, mozna samcem, mozna samicema, mozna jejich starim, nebo mnou. Kazdopadne cekam na mlade jak na bozi smilovani. Nekolik vajec a tolik zklamani, snad se mlade povedou, byl bych rad, aspon na jare od kazde samice jedno. Samec je neuveritelne pri chuti a porad pari samice.
Jeste mi zbyva koupit poradny zdroj UV Ultravitaluxku. Nevim, jak jinak ovlivnit oplozenost vajec, mozna vymenit samce, nebo je nechat odpocinout a samce oddelit. Hrozne rad je pozoruju, samec si samice hlida, uz jen pri vyndani a vlozeni do teraria si samice obejde, ocicha. Jsou hrozne zvedave, opravdu hbite.
Prikladam fotky. At se Vam dari.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny