Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zvrací mi korálovka sedlatá

Píšu jen svoji zkušenost... tak se omlouvám, pokud nebude dobrá :-/
Měla jsem korálovku, samečka, a dostala jsem ji od přítele spolu se samičkou. Samičku se mi povedlo krásně převést z holátek na skákavky, a menší myšky, sameček mi začal zvracet. Samička rostla jak z vody, a sameček za půl roku, co byl u mě, v sobě udržel asi jedno holátko a nerostl. Zkoušela jsem ledaccos, pak mi kamarád poradil nechat hada tak 3 týdny vyhladovět. Bála jsem se, jestli to přežije, protože fakt dlouho před tím v sobě nic neudržel. Tak jsem ho nechala vyhladovět. Mezitím ho přítel vzal do školy (veterina) a tam pro něj dostal antibiotiky... Jenže já strašně šikovná od přírody jsem mu místo jednoho dílku vystříkla do pusy celou stříkačku... Povede se. No naštěstí většina vytekla ven. A světe div se, had se zpravil... Těžko říct, zda vyhladověním, nebo antibiotiky, ale už je v pořádku a žere!
Takže klidně bych zkusila i to vyhladovění, třeba ze dva týdny (určo mu to neublíží)... Hlavně hlídat teplotu po jídle-ať má pořád světlo!
Pak bych to řešila asi vetem-ale ne všichni všechno ví, nejlepší je asi přímo třeba vysoká veterina nebo tak... Nebo něco specializovaného...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny