loading...
Předmět Autor Datum
ahoj jo mam rocni 0,0,2 C.C.laterorepens... H.
carda.retarda 11.02.2007 15:28
carda.retarda
Zdravím. Jsem rád, že se tu někdo ozval, že má tato zvířata.Dle formulace tvé odpovědi, předpokládám…
Vladěk 11.02.2007 20:13
Vladěk
No pohlavi si netroufam moc odhadnout.. nemam je hold nakoukany a jeden je podstatne mensi, takze an…
carda.retarda 11.02.2007 22:39
carda.retarda
Ahoj.Zatím žádné nemám, ale v současnosti dávám dohromady zvířata která vyžadují obdobné zimování. A…
Vladěk 12.02.2007 10:27
Vladěk
je to lonsky odchov. dovezl jsem je na jare z Hammu jako uplny prcky.. Jinak na podzim tam mely nadh…
carda.retarda 12.02.2007 10:33
carda.retarda
Neměl jsem v úmyslu téma tohohle druhu tu probouzet a otravovat s tím tady ostatní, ale na cardu.ret… poslední
Vladěk 28.12.2007 16:10
Vladěk

Zdravím. Jsem rád, že se tu někdo ozval, že má tato zvířata.Dle formulace tvé odpovědi, předpokládám, že pohlaví obou zvířat ještě neznáš. Nebo jó???Jak je to s jejich agresivitou??? A je nutné je zimovat na tvrdo??? Nebo jim stačí mírnější teploty (myslím tím; okolo 15-18°C).Předem díky.

No pohlavi si netroufam moc odhadnout.. nemam je hold nakoukany a jeden je podstatne mensi, takze ani porovnani neni dost dobre mozne..Palpovat nejdou a na sondu sou maly... Jedno zvire je hodne zrave, vetsi a tluste, druhe skoro nezere, zral naposled v zari a pak minuly tyden a je to takovej prcek (podobnou zkusenost sem mel i se samcem cerastesek, takze to nijak nehrotim a tak trochu tajne doufam, ze by to mohl bejt kluk a to vetsi zravy holka.. Ale ukaze cas... Kazdopadne jsem je letos jeste nezimoval, ale teplotu pri zimovani bych volil podle poddruhu..a spis vyssi, podobne jako u cerastesek..Rozhodne do tech 15°C..
Ty nějake mas?
H.

Ahoj.Zatím žádné nemám, ale v současnosti dávám dohromady zvířata která vyžadují obdobné zimování. Abych mohl zazimovat všechna zvířata přímo v chovných teráriích v místnosti(při schodných podmínkách - cca 15-18°C).V současnosti jsem z jeďáků (kterým by tyto podmínky mohli vyhovovat) získal: Sistrurus miliarius barbouri, a ploskolebce Agkistrodon con.contortrix.U těch Sistruráků si nejsem jist - jestli nebude zimování při 15°C pro ně moc tvrdý. Jinak chov Cerastesek chci letos znovuobnovit, a právě Crotalus cerastes mám v úmyslu (ještě tedy se Sistrurus miliarius miliarius) letos koupit v zahraničí.Myslím si, že všechny tyto druhy můžu v oné terarijní místnosti zimovat.Tvoji rohatí chřestýši jsou z odchovu?...nebo z odchytu? Vladěk

Neměl jsem v úmyslu téma tohohle druhu tu probouzet a otravovat s tím tady ostatní, ale na cardu.retardu není možný odeslat soukromou poštu, takže nevím jak jinak.
Zajímá mi jak to vypadá s chovem Crot.cerastes u cardy v současnosti, a hlavně jestli tu nepřibyli nějací další chovatelé těchto impozantních chřestýšů. Zajímají mi stále především poddruhy Crotalus cerastes cercobombus a Crotalus cerastes laterorepens.
Předem díky za reakce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...