Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Substrát

Jj v pohodě :-D
Já mam taky zkušenosti s lignocelem jen v případě hroznýšů a krajt (jiné hady ani nemám) a taky jsem to napsal aby to bylo zřejmé. Taky jsem napsal, že pro jistotu krmim hady mimo terárko a to jak z důvodu aby nedošlo k pozření supstrátu (ano ani lignocelu úplně stoprocentně nevěřim) s kořistí tak z důvodů hygienických (vyměšování kořisti uvnitř terária).
Argumenty oponentů respektuji, jen jsem chtěl nějak uspokojivě vysvětlit proč je podle vás lignocel........řekněme méně vhodnej. Nakonec se mi vysvětlení dostalo a tím bych to uzavřel.
Nicméně já osobně i nadále u lignocelu zůstanu, protože se mi osvětčil v tom, že se s ním snadno reguluje vlhkost v teráriu a protože se s ním dobře udržuje hygienická čistota terária.
Že by ho mý hadi pozřeli s kořistí nehrozí, takže jsem v klidu a nemám důvod abych něco měnil.
Takový výměny názorů, jsou dle mého naprosto v pořádku a jsou i prospěšné a když to zůstane ve slušné rovině, nemam s tím nejmenší problém.
Nakonec je to dobré i pro původního tazatele, má tak k dispozici více názorů a je jen na něm s kterým se ztotožní a jak si to nakonec zařídí. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny