Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
1)ahoj, chci se zeptat jakmate vyresene osvetleni resp. vytapeni terarii?ja to momentalne resim zaro… nový
honza luk 05.09.2007 15:26
honza luk
?:-( nový
honza luk 01.10.2007 17:14
honza luk
Zdravím já osobně mam terarko ze dřeva,větrání z boku dole a těsně pod stropem,dřevo mám namořené a… poslední
Taz 01.10.2007 19:16
Taz

1)ahoj, chci se zeptat jakmate vyresene osvetleni resp. vytapeni terarii?ja to momentalne resim zarovkou v kvetinaci a tak bych to chtel resit i kdyz budu stvet nove terariu, ktere bud o neco vyssi a nerad bych aby mi ze stropu terarka viselo 40 cm kabelu, a bodovkase mi prilis nelibi. mate nejaky napad jak to zaonacit at to vypada aspon trochu jako z prirody :)?
2)kam je nejlepsi vyrezat vetraci otvory?nekde jsem videl na boku jinde zase na predn stene a pak ve stropu.
3)taky jsem cetl par prispevku ohledne dna terarka$, lae sale nevim zda mam vytvorit neco jako bazen nebo jen na dno dat kachle nebo neco a na boky silikon ci vic laku. jednalo by se o terrko pro koralovku sedlatou, casem pro dve.
4)a jak vyresit steny!? chtel bych je urcite udelat aby vypadly jako skala, ale nevim jak udelat prechod mezi pripadnym soklem resp. zda ty navody co jsou popsane jinde(pryskyrice + pisek pravdepodobne...) jsou vode odolne a dobre cistitelne.
to bude asi prozatim vse:-D dekuji

Zdravím já osobně mam terarko ze dřeva,větrání z boku dole a těsně pod stropem,dřevo mám namořené a nalakované silikónu sem nepoužil ani kapku skla mám zalištované a zatím žadný problém 8-)boužel žarovku mám taky v květináči a záda sem ještě nevyřešil.:-[

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru