Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmije

Nevim co na tý větě nechápeš, ale to je tvuj problém. Je to assi tak stejn jako kdybch ti řek, zapomeň na řízení auta, dkud nedostaneš řidičák, navíc i hdně lidí s řidičákem jezdí jak .... a časem na to doplatí, nebo spíš na to doplatí ti, co jezdí slušně vedle nich.
U jedáků nejde ani tak o to, že had zabije tebe, ale ohrožuje i všechny v okolí, navíc dost často vidim nevyčištěný terárka jen kvůli tomu, že se had někomu lbil a prostě se ho bojí.
Méně jedovatej? No, dobrý no..... Víš co ti udělá s ledvinama ten tvuj T. albolabris. Nic méně jedovatýho neexistuje, zabít tě může i heterodon. Samozřejmě je rozdíl jestli tě uštkne třeba Vipera berus nebo Dendroaspis polylepis, dejme tomu, že pokud nemáš alergii nebo oslabenou imunitu tak u berusky nic moc nehrozí, ale zabít tě může stejně jako ta mamba, jenž u tý to máš jistý.
Prostě si stojím za názorem, že dokud člověu neprojde rukama něco vznětlivýho nejedovatýho, tak by neměl s jedákama začínam, protože manipulaci s nima jen tak nezvládne a pokud udělá chybu, tak většinou jen jednou, oni v lepším případě nekrózy končetin a následná amputace je docela sranda, ale když ti selžou vnitřní orgány.....
Navíc zmije vypadají takové těžkopádné a líné, ovšm to jen do té doby, něž zaútočí.
Mě osobně se se zmijema manipuju lépe než se šktičema, dají se vzít za ocas a jen hlavu držet na háku, ovšem chce to cvik a získávat ho až s jedákama je prostě blbost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny