Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmije

Tak nevim, ale to tvoje přirovnání k autoškole mi příjde trochu zcestný ::) Copak existuje nějakej kurz chovu jedovatých hadů, kterej by měl člověk vystudovat, než si jedáka pořídí??? A jestli ano (o čemž silně pochybuji) měl jsi dát tazateli nějakej kontakt, protože jestliže něco takového existuje ty jsi to určitě absolvoval....jinak bys totiž nemohl chovat jedovaté hady, že ano.

Stále tu mluvíš o zodpovědnosti ke svému okolí....ty tu zodpovědnost jistě máš o tom nepochybuji, ale proč si myslíš, že jí nemůže mít i někdo jiný? Myslim, že když si někdo umane chovat takové zvíře jistě si plně uvědomuje co takový chov obnáší.

Jak jsem napsal, jestliže je někdo plnoletej a duševně způsobilej, má patřičný povolení úřadů a je plně seznámen s tím co chov určitého jedovatého hada obnáší, tedy jakým jedem had disponuje, nejsem náhodou alergickej na sérum atd., nevidim jedinej důvod proč by toto svoje přání nemohl uskutečnit.

A nakonec bych chtěl podotknout, že mi příjde tvůj přístup k tazateli ve stylu "nemáš na to, tak na to zapomeň" dost nefér ]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny