Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Manipulace s jedovatými hady

Taky se připojím :puff:
Určitě se nepovažuji za zkušenýho lapače jedovatých hadů, ale abych se přiznal taky si chci nové přírustky osahat a od mimin se s nima učit manipulovat, vše co mám doma tak jsem osahal, je fakt že člověk tímhle riskuje, ale pochytí ten grif pro určitého hady si myslím, ale bacha na to - odchovávám A.c.laticinctus a letošní (2006)mimča jsem zase cpal a jak už to bývá bral jsem je s tou jistotou a suverenitou a dopadlo to tak že mě jedním zoubkem trefil.... a pak jsem si řekl do háje hlavně že tyhle hady mám po manipulační stránce zmáhnuté no h...o!
Jinak kleště na hady jsou fajn věc, ale já je hlavně používám na házení potkanů kobrám či vytahování či rovnání věcí v terárkách, ale když do toho zmáčknete hada tak to je masakr - háček je mnohem příjemnější, ale s kleštěma se cítím lépe - doporučuju je každému co má větší jeďáky, jako může se Vám stát, že vám bude zdrhat dvoumetrová kobřička ven....za skřín či ven na ulic:-D, tak prostě kleště zaberou okamžitě v takových rizikových situacích.
Jo jinak ce se týče šahaní na hady, tak mám velkej respet s B. alternatus - 2letou holku jsem musel brát do ruky a byl to boj...:-?
Zdar

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny