Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta královská pro začátečníka???

Vůbec nemám tušení kolik může dospělá regiuska vážit, mám jen mládě (70cm) a tu jsem ani nevážil.
To sklo na dno je proto, aby když dáš do terárka vlhkej substrát, nebo když se ti had vychčije, tak se ta vlhkost nedostane do kontaktu s těma deskama. Ten soklík plní stejnej účel, já to ale vyřešil tak, že jsem tak 5 cm ode dna kolem dokola namazal akvarijní (zdravotně nezávadnej) silikon. Je lepší když je horní lišta hlubší než spodní, umožní ti to skla lépe v případě potřeby vyndavat, ale není to nutné. Já jsem hlubší nesehnal tak jsem to musel vyřešit tak že jsem skla vsadil do lišt a pak je přilepil, má to tu nevýhodu, že skla tam jsou na pevno a nejdou vyndavat.
Dlažbu na polici jsem dal proto, protože se může stát (což se mi stalo během 14 bnů už dvakrát) že se had vychčije na polici, moč dokáže rozleptat i lak a tak by se to opět mohlo dostat do dřeva a minimálně by to hodně dlouho smrdělo. Dlažbu utřeš a je klid, stejně tak ale místo dlažby můžeš použít sklo.
A tekutý hřebíky??? no to je takový lepidlo na lišty, obklady atd, je to v tubě jako třeba silikon a koupíš ho v každym baumaxu, obi, hornbachu atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny