Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem gekončík noční

ahojky! mám doma docela čerstvě půlroční samičku gekončíka a chtěla bych vás poprosit o identifikaci barevné formy :-) mám prezentaci na terarium.php
je tam pár fotek tak kdyby jste někdo věděl budu moc ráda když se o to se mnou podělíte!!
a ještě jedna otázka.. kromě této půlroční mám teď možná bohužel možná bohudík v "opatrovnictví" roční samici která jakožto mládě zimovala pod vanou bez vody a potravy (kromě možná pavouků).. bývalý vlastník si myslel že jí sežrala kočka takže se dál nestaral (na druhou stranu když mi ještěrku předával a já viděla tu akční kočku asi bych si myslela to samé kdyby mi ještěrka zmizela..) ale teď se před třemi dny objevila skoro po 5ti měsících takže si asi dokážete představit jak vypadá.. :-( ocásek má jako tkaničku od bot.. ale teď už je snad v bezpečí (náš kocour už nemá zuby..) pomalu jí krmím.. je v teple a má dostatek vody! není sice už tak apatická ale váží zatím pouhých 11g.. a to je to co by mě hlavně zajímalo - kolik by měla vážit roční samička?? ::):?:

Předmět Autor Datum
chtelo by to lepsi fotky na to aby se mohlo diskutovt o tom jakou barevnou formu chovas. Dle meho na…
Redsnake 16.05.2007 10:41
Redsnake
AHOJ JÁ MÁM PŮL ROČNÍ SAMICE A TY VÁŽÍ KOLEM 27-29 GRAMŮ,MÁM TAKY 2LETOU A TA VÁŽÍ 57GRAMŮ,DÍVALA JS… poslední
Dominika 21.05.2007 12:36
Dominika

chtelo by to lepsi fotky na to aby se mohlo diskutovt o tom jakou barevnou formu chovas. Dle meho nazoru se jedna o klasicky zbarveneho jedince v juvenilnim zbarveni...Kolik by mela vazit samicka v jednom roce ti nereknu, ale hrou osudu jsem mohl pozorovat zlepsovani zdravotniho stavu na gekoncicich:)a muzu ti rict, ze pribrali na vaze dost rychle:)
Takze hodne stesti:)

AHOJ JÁ MÁM PŮL ROČNÍ SAMICE A TY VÁŽÍ KOLEM 27-29 GRAMŮ,MÁM TAKY 2LETOU A TA VÁŽÍ 57GRAMŮ,DÍVALA JSEM SE NA TVOJE FOTKY A JESTLI MÁŠ PŮL ROČNÍ SAMIČKU NEMĚLA BY BÝT DOHROMADY S SAMCEM.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru