Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyhřívání suchozemské želvy

Při koupi želvy nám chovatel radil vyhřívací žárovku zapnout vždy jen na 1 hodinu několikrát během dne. Ale když jí zhasnu (UV zářivka svítí stále) hned zaleze do jeskyňky a jde spát. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu nechávat vyhřívání zapnuté celý den (při udržení správné teploty v teráriu) a jestli se může stát, že by se želva přehřála, když má možnost odejít do chladnější části terária. Předem díky za reakce.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A můžu tuto lampu dát do porcelánové objímky běžně koupené v elektře nebo je třeba mít speciální z n…
Ikvéčko 04.06.2007 22:24
Ikvéčko
T-Rex lampa se může dát do klasické porcelánové objímky a plošná vypadá úplně stejně jako klasická ž… nový
KatkaP 05.06.2007 09:45
KatkaP
Mel nekdo negativni zkusenost s T-Rex? Ze se okamzite nebo po kratke dobe vypalila? U neCR lidi jsem… poslední
Oslinka 07.06.2007 08:17
Oslinka

A můžu tuto lampu dát do porcelánové objímky běžně koupené v elektře nebo je třeba mít speciální z nabídky Farmy? Klasickou objímku i s připojeným kabelem s vypínačem už mám, takže bych to mohla jen vyměnit s vyhřívací žárovkou a zvětšit vzdálenost. Ještě se chci zeptat jak vypadá ta plošná - jestli má také závit jako žárovka nebo jestli potřebuje něco jiného než objímku. Já bych raději koupila bodovku, ale teď jsem ji tam v nabídce nenašla.

Mel nekdo negativni zkusenost s T-Rex? Ze se okamzite nebo po kratke dobe vypalila? U neCR lidi jsem to slysela. Praskaj nam totiz po rekonstrukci elektriky sem tam zarovky. Dalo by se to pripadne potom reklamovat? 2130Kc je hodne..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru