Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jedovati hadi

Podepisuju GG tvrzení. Taková to manipuluce s B.g. není nic zvláštního, ale předtím máš samozřejmě ohrábnutou její momentální náladu, prostě nejde sáhnout do terárka jen tak. Jsou to náladová zvířata.
Když já začínal s jeďákama, jako první jsem měl cerastesky. Ty by vyučily každého. Když leží týden v jedné poloze, bez hnutí, a ty pak hodíš myš do trárka (měl jsem pro ně tenkrát nádrže shora přístupné) a ona jí chytí do tlamy ještě v letu a myška umírá během několika vteřin, budeš šokovaný!
První manipulaci s nimi jsem prováděl v silných kožených pracovních rukavicích, ruce se mi klepaly ještě 15 min. potom. Nu, teď už vím jak na to, ala to si musí každý vyzkoušet sám, přijít si na to jaké manipulační pomůcky mu vyhovují, jaké postupy...
Pro začátek je základní předpoklad - plnoletost, povolení chovu a zkušenosti! Ostatní je hazard (ne jen zdravotní). Příkladem toho nejen zdravotního budiž příběh člena KKT II z Lovosic, kterého škrábnul atrox, a v podstatě než ho dovezli do nemocnice, Policie ČR se zajímala, jestli má povolení. Měl, ale o tom to není.
Sem se ale rozkecal, co?
Sry....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny