Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CENA ELEKTŘINY

Myslím že tohle se teraristů taky dost týká.Tak jak se na to tváříte?Já bych brečel.

www.novinky.cz/ekonomika/experti-varuji--elektrina-muze-zdrazit-az-o-ctvrtinu_118259_9e5rj.html
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky mě to sere, asi jako všechny, krom představenstva ČEZu. Co jiného ale zbývá, když má ČEZ díky s…
carlos 04.07.2007 11:05
carlos
Taky mě to sere, asi jako všechny Asi jsem divnej, ale mě je to celkem šumák :puff: Když se mi nebu…
para 06.07.2007 14:20
para
Tak tuhle Vaší spokojenost vážně nechápu.ČEZu stavěj nový elektrárny,opravujou starý a to všechno z…
Ondin 06.07.2007 15:06
Ondin
Nenapsal jsem, že jsem spokojen, ale že mi je to šumák a to víceméně z jednoho prostýho důvodu......… poslední
para 06.07.2007 15:16
para

Taky mě to sere, asi jako všechny, krom představenstva ČEZu. Co jiného ale zbývá, když má ČEZ díky státu monopol? Oni vědí, že lidé budou jen chvíli remcat, ale nakonec stejně zaplatí a když ne tak....Co z toho, že průměrný plat v EU je někde jinde, hlavně že budeme mít stejné ceny energií a to musí potěšit, minimálně ty co oslavovaly 1.5.2004.Ale pryč s politikou, pokud začnu někde šetřit, tak terária přijdou na řadu jako poslední;-).

Taky mě to sere, asi jako všechny

Asi jsem divnej, ale mě je to celkem šumák :puff: Když se mi nebude dostávat financí tak mám mraky jinejch věcí kde mohu šetřit ;-)

pokud začnu někde šetřit, tak terária přijdou na řadu jako poslední.

Takže s tímto naopak naprosto souhlasím, je to i můj postoj :puff:

Tak tuhle Vaší spokojenost vážně nechápu.ČEZu stavěj nový elektrárny,opravujou starý a to všechno z našich daní.Ředitel Pražské ZOO pan Fejk o tom psal jako o dvojím placení a já s tím souhlasím.Jistě se najde spousty věcí kde se dá ušetřit,ale to není důvod ke spokojenosti.Vždyť ty ušetřený prachy můžete nacpat do jinejch zvířat než jsou ty ve vedení ČEZ:-D.Trochu mi to přijde jako když koupíte taxikářovi nové auto,přidáte mu na benzin a při placení 100kč za km je Vám to šumák,protože jste ušetřil boty.

Nenapsal jsem, že jsem spokojen, ale že mi je to šumák a to víceméně z jednoho prostýho důvodu......hovno s tím udělám :i: tak proč se stresovat???
O daních bych vůbec nemluvil, ty zaplatím a na co ty prachy jdou (cca 250tis. ročně) je mi taky šumák, protože opět....hovno s tím udělám a nějak to neovlivním.

Příklad s tím taxikářem je přesně o tom jak to ve skutečnosti funguje.......a s tím já taky hovno udělám. Proto takový věci neřešim ;-)

Takže abych se vrátil k těm cenám za elektřinu. Jediné co já mohu udělat, je snížit spotřebu na nezbytné minimum a to jsem udělal. Víc v mých silách není a tím to pro mě končí :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru