Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zavojnatka

Chtěla bych se zeptat, jake šance na uzdravení má moje milovana rybicka-zavojnatka, ktere vrubozubec pavi ukousl ocas:.( Zavojnatka to teda prezila, drzi se pri dnu v chumli rostlinek, semtam asi jednou za den se s obtizemi premisti nekam jinam, ma ale problemy s plavanim:-|, chtela bych se zeptat, zda ji mam vylovit nekam bokem a premistit do mensiho akvarka, kde neni zadny vrubozubec a jen cichavci a silver molly, nebo ji dat uplne separe do nejake vetsi nadoby nebo ji tam nechat a vrubozubce prekrmovat, aby na ni nahodou zase nedostal chut:-/ Krome ocasu prisla jeste o kousek telicka, ale umrit mi neumrela, ma se k svetu, i kdyz je nejaka traumatizovana a den ode dne smutnejsi..Muze to vubec prezit? Doroste ji ocas? Poradi mi nekdo?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj mili, závojnatka se schovávala, protože byla dost stresovaná. Osobně si nemyslím, že jí ocas do…
johaba 11.09.2007 19:42
johaba
Ahoj, všechny Vás moc zdravím, stejně tak moje milovaná závojnatka sameček Artur ;-). Mám dobrou zpr… poslední
mili1011 25.02.2008 20:49
mili1011

Ahoj mili, závojnatka se schovávala, protože byla dost stresovaná. Osobně si nemyslím, že jí ocas doroste úplně, ale neviděl jsem jak je to rozsáhlé. Pokud nedostane plíseň (krupičku) tak má šanci. Vrubozobec by ti postupně zlikvidoval i ostatní osádku. Jinak rostliny vám dobombarduje i závojnatka. Výběr ryb pro společné akvárium má určitá pravidla. Doporučuju návštěvu akvaristy, nebo odbornou literaturu.

Ahoj, všechny Vás moc zdravím, stejně tak moje milovaná závojnatka sameček Artur ;-). Mám dobrou zprávu, Artur přežil, závoj mu postupně dorůstá, po ukousnutí ani památka, opět mi hezky nakynul a těší se dobrému zdraví, dělá čistku v akvárku, ale já mu to jakožto typická láskou zaslepená žena odpouštím :-)
Sice nás ted malinko trápí nějaká plíseň, doufám, že to tímto vzkazem nepokazím a Artur mi neodejde do věčných lovišť, dneska jsem mu kápla desinfekci, doufám, že má ještě zbylých 8 životů, tak mi držte palce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru