Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Užovka červená utekla!

Dobrý den,
prosím o radu. Máme doma asi jeden a půl roku starou užovku červenou, už párkrát se nám stalo, že utekla (chyby jako špatně dovřené terárko apod.:-[), ale vždycky se nejpozději do dvou dnů vrátila. Před 4 dny jsme si s ní hráli na gauči, ona zalezla pod polštář a už asi po 5 vteřinách jsme ji nebyli schopni najít. Rozebrali jsme gauč a všechny možné i nemožné lišty, zavřeli dveře a okna, ale had stále nikde. Včera jsme dokonce rozmístili po pokoji malé myšky na talířcích, ale přes celý den i noc se s nimi nic nestalo. Teď už si fakt nevíme rady!! Hledali jsme, kde jsme mohli... :.( Prosím moc o radu... jakoukoliv... Děkuji moc

Předmět Autor Datum
Hadi nejsou na hraní! Nemá cenu ji hledat, ona se ukáže sama, pokud už není mimo dům. Minulý týden m…
VF 24.07.2007 13:02
VF
Tak samozřejmě s tím hraním jsem to nemyslela doslova; spíš jsme ji pouštěli, aby poznala taky jiné…
Anyška 24.07.2007 13:42
Anyška
užovka červená už mi taky několikrát utekla pokaždé jsem ji nemohl najít ale nejpíš bude někde v tý…
weyn 24.07.2007 16:26
weyn
Ohoho! Už jsme ji našli! Byla totálně zahrabaná úplně uvnitř gauče...v dírce, do jaký se "přece nemů…
Lóra 25.07.2007 11:54
Lóra
Lóro/Anyško, ty máš schizofrenii? ;-)
Georgij Gadjukin 25.07.2007 12:00
Georgij Gadjukin
No jo, já vim :-D Já totiž používám ty přezdívky, jak mám zrovna náladu;-)Pardon...
Anyška 25.07.2007 12:03
Anyška
Nic se neděje, jen mě to "zmátlo" :-) Jinak pozor na to, hadi nejsou tak úplně blbí, jak si většina… poslední
Georgij Gadjukin 25.07.2007 13:55
Georgij Gadjukin

Hadi nejsou na hraní! Nemá cenu ji hledat, ona se ukáže sama, pokud už není mimo dům. Minulý týden mi zdrhli malý užovky nádherný (nechal jsem otevřené terárko), jednu jsem našel, druhou ne a ani ji nehledám, jen doufám že se ukáže.

Tak samozřejmě s tím hraním jsem to nemyslela doslova; spíš jsme ji pouštěli, aby poznala taky jiné prostředí než to terárko ;-) Mám k tomu ještě dotaz: Myslíte, že hadi hodně hledají čerstvý vzduch? Jako že jsou schopni vyhledat okno třeba ve výšce 2m a prolézt ven? V tom pokoji máme totiž od té doby, co užovka utekla, stále zavřená všechna okna a už je tam docela dusno... Není to třeba zbytečné - s těmi okny?

užovka červená už mi taky několikrát utekla pokaždé jsem ji nemohl najít ale nejpíš bude někde v tý místnosti kde utekla v někde zalezlá třeba za skříní nebo někde mezi oblečením měl jsem ji v posteli v peřinách a taky jednou jsem ji našel po 10 dnech zalezlou v POčítači tam měla teplo. v těhlech teplech je možný že utekla ven ale z mojich skoušeností si myslím že tam ještě někde je. až ji (ne)najdete tak se ozvite

Ohoho! Už jsme ji našli! Byla totálně zahrabaná úplně uvnitř gauče...v dírce, do jaký se "přece nemůže vejít::)!". Ale minule mi zdrhla zase takovou tou milimetrovou škvírou mezi skly terárka, takže já už se nedivim ničemu :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru