Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Laciný a spolehlivý inkubátor

Tak jsem chtěl také přispět kapkou do mlýna ale nějak mě zrovna sem, nejdou vložit fotky přijatelných rozměrů. Čímpak to může být, mají rozměr jako každá jiná. Takže alespoň takto
http://i188.photobucket.com/albums/z246/zelvykh/P81 40018.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z246/zelvykh/P81 40010.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z246/zelvykh/P81 40007.jpg
Je to jeden z malých inkubátorů, který používám k líhnutí vajec želv s dlouhou dobou vývinu, abych nemusel kvůli pár vajíčkům vytápět velké líhně. Na fotce jsou vejce Geochelone pardalis babcocki.
Líheň je vyrobena z terárka, které nemá dolní větrací mřížku. Větrání dostatečně zajišťuje mezera mezi šoupacími skly. Vejce jsou uložena na nopkové folii, na vlepeném skleněném "prvním" patře. Dole na dně je topný kabel zalitý trochou vody. Proti skapávání kondenzátu je líheň opatřena šikmo (45°) nastavenou destičkou z polykarbonátu (jen proto že se dobře řeže). U stropu je další slabší topný kabel. Teplota je regulována spojitým, zabraňuje se tím nežádoucímu překmitu teplot, termostatem NR-2 od fy. ELJOB Třebíč. Ostatní drobnosti jsou vidět, takže není třeba je nějak rozvádět. Velké líhně jsou vyrobeny z lednice a jednotlivá patra jsou vyšupovací. Vzhledem k většímu množství vajec je celé zařízení jištěno třemi termostaty. Princip je ale stále stejný.
http://i188.photobucket.com/albums/z246/zelvykh/P61 20352.jpg
Mám dojem, že jsem fotky tady někde už ukazoval, ale ono se to sem hodí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny