Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem s čím ste začínali?

Já jsem začala s boaedonem fuliginosus asi ve 20 letech. Jenže původně jsem si k jedné paní přišla pro pavouka. Paní byla velice ochotná, ale sdělila mi, že pavoukům nerozumí, přesto mi nabídla literaturu a ukázala mi její hadí kamarády, od užovek po krajty (později jsem zjistila, že se známe ze ZŠ). Shodou okolností se zrovna líhli boaedonci a když jsem to viděla, tak mě to natolik uchvátilo, že jsem si od ní odnesla boaedonka (samozřejmě samostatně žeroucího, protože jsem byla ještě laik a musela jsem si kolem hadíků něco prostudovat a nachystat řádné obydlí). Na pavouka došlo o 5 let později, byla to Grammostola cala, bohužel samec, takže dlouho nevydržel.Moc se mi líbil ale nového pavouka jsem si už nepořídila. Zato jsem si pořídila nové hadíky, Elaphe guttata a boaedonky mám stále, jsou mojí srdeční záležitostí. Mezitím jsem taky měla Natrix maura, bohužel onemocněla a umřela.
Vůbec moje první zvířátko bylo jakékoliv zvířátko, co se dalo chytit a prohlédnout si jej. Asi v 11 letech mým prvním zvířátkem ,o které jsem se musela starat byla bílá myš.
Mohu říci, že děti ( 5 a 9 let) jsou po mně(zatím) a domů mi nosí jakoukoliv havěť. Společně se snaží starat o morčátka a hadíci se jim líbí taky. Můj manžel chová papoušky, takže je u nás veselo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny