Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poziare

Len tak ma napadlo, ked som videl denno denne v TV tie poziare v Grecku, co to asi muselo spravit s miestnymi populaciami korytnaciek:-(Celkovo na Balkane boli desiatky poziarov a plazy to postihlo asi najviac.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vzhledem k tomu, nebo alespoň podle satelitních snímků, že hoří přímo na lokalitách, tak to asi bude…
KHor 04.09.2007 17:59
KHor
Je to opravdu k pláči...Prý 3/4 Peloponésu jsou zničeny požáry, což je na takhle velkém poloostrově…
LeTOsnaKe 04.09.2007 19:22
LeTOsnaKe
Tak za 10let tu Itálie určitě nebude ;-), za posledních 20-30 let se globálně oteplilo o řádově dese… poslední
Hugo 05.09.2007 11:33
Hugo

Vzhledem k tomu, nebo alespoň podle satelitních snímků, že hoří přímo na lokalitách, tak to asi bude fakt průšvih. Kdyby byli v chovech čisté populace, podle lokalit, tak by se to dalo nějak nahradit, takto je to v pytli. Ani se mě tam nechce jezdit, vím totiž jak vypadá jedna vypálená stráň, v takovémto rozsahu si to ani nedokážu představit.:.(

Je to opravdu k pláči...Prý 3/4 Peloponésu jsou zničeny požáry, což je na takhle velkém poloostrově hodně velká oblast, takže i ohromné množství uhynulých zvířat i rostlin...:.(:x: No a kdo jiný by za to mohl než-li globální oteplování...:x:Někde jsem slyšel, že do 10ti let má být v ČR podnebí jako v severní Itálii...No a představte si tedy, jak bude v Řecku a ostatních jižních zemích, to bude teprve katastrofa...Pokud si lidé KONEČNĚ uvědomí co se na Zemi děje, lze tomu i zabránit, ale když to bude pokračovat, tak se mi raději ani nechce pomyslet jak to bude v budoucnu vypadat...:-(Co myslíte?

Tak za 10let tu Itálie určitě nebude ;-), za posledních 20-30 let se globálně oteplilo o řádově desetiny °C. A co bude za 50-100 let si nikdo důvěryhodnej nedovolí zveřejnit, stejně tak jako podíl činosti člověka na oteplování.
A i tak žádný oteplení nezaloží požár. Konkrátně ža řecké požáry mohou konkrátní lidé.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru