Předmět Autor Datum
Já to nechápu. Už jenom kvůli tomu proč si ti lidé pořizují hady. Kdyby je ta zvířata pořádně zajíma…
werča 11.09.2007 19:51
werča
Obávám se, že s tím nic nenaděláš. Pokud něco na webu zveřejníš, již předem se vystavíš riziku, že t…
Georgij Gadjukin 11.09.2007 19:51
Georgij Gadjukin
Souhlasím, že soudit se nemá význam, ale existují i jiné cesty. Jelikož toto počínání je v rozporu s…
halapremek 11.09.2007 20:06
halapremek
Té slečně je 12. Nevím jaká je dnešní mládež, ale já jsem se v tomto věku učil kouřit v seníku a pop…
Hugo 12.09.2007 07:55
Hugo
Ja sice o hadech nic nevim, za to mi kopirujou Martu. A jsem rád. Vetšinou jsou to takhle blogy na b… poslední
AZOR 12.09.2007 08:44
AZOR

Obávám se, že s tím nic nenaděláš. Pokud něco na webu zveřejníš, již předem se vystavíš riziku, že tvou práci někdo použije či zneužije. Soudit se asi nemá cenu. Věřím tom, že ta dotyčná slečna dřív nebo později začne mít jiné starosti a web zapadne někam do internetového bahna. Jako většina těchto webů.

Souhlasím, že soudit se nemá význam, ale existují i jiné cesty. Jelikož toto počínání je v rozporu s pravidly serverů na tvorbu webů není velký problém nechat ten blog zrušit. S tím internetovým bahnem - právě že ve vyhledavačích se většinou objevují na prvních místech. To že se vystavuješ riziku, to je jasné. Ovšem jde tu o názor - zrušit,či nechat? :-)

Té slečně je 12. Nevím jaká je dnešní mládež, ale já jsem se v tomto věku učil kouřit v seníku a poprvé se opil čučem Dneska nekouřím :x::puff: a čučo už taky nepiju:beer::)). Až slečna trochu povyroste určitě tam zařadí své fotky, pokud nebude mít zájmy jiné, jak píše G.G.

Ja sice o hadech nic nevim, za to mi kopirujou Martu. A jsem rád. Vetšinou jsou to takhle blogy na blog.cz a nacitej to z meho webu - ale toho traticu neni moc. Pokud si nekdo neco okopiruje, tak proc ne pokud je to rozumne. Ozval jsem se až když mi okopirovli celej web .-(. A taky zalezi kdo kopiruje, pokud jde o nejake lidi, tak ok. Pokud je to nějaká komereční stránka nebo tak něco, pak by se s tim melo neco delat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru