Předmět Autor Datum
Čau, mám v jednom térku montážní pěnu jako pozadí, s tou břidlicí nevím nevím, zase tak pevný to asi…
lukasek 24.09.2007 11:13
lukasek
no já to mám skleněný, takže není k čemu to šroubovat, tak jsem myslel zapustit to do té pěny. No a…
filosofemgt 24.09.2007 12:59
filosofemgt
Máme to přesně jak popisuješ,do montážní pěny zapuštěná břidlicová police a zasypáno pískem.Nevím ja…
zuzi 24.09.2007 13:11
zuzi
díky zuzi, tak přesně jsem to myslel, ale ještě mně napadlo to rúzně ty police udělat silnější polys…
filosofemgt 24.09.2007 13:28
filosofemgt
Tak toho bych se nebála.Ale záleží na tobě,ať mi pak nevynadáš.Ale i kdyby ti to vypadlo,tak budeš m… poslední
zuzi 24.09.2007 13:37
zuzi

Čau, mám v jednom térku montážní pěnu jako pozadí, s tou břidlicí nevím nevím, zase tak pevný to asi nebude.Já to mám řešený tak,že jsem normálně udělal dřevěný police, přišrouboval k zadní a boční stěně a pak to všechno přejel tou montážní pěnou, vypadá to dobře a je to pevný, montážní pěnu jem natřel pak barvou pro styk s potravinami a na dětské hračky - ta je netoxická. A je to vše ok!

Máme to přesně jak popisuješ,do montážní pěny zapuštěná břidlicová police a zasypáno pískem.Nevím jak moc to vydrží,ale nám zatím drží.Na co to chceš mít?Chtěla jsem ti to vyfotit,ale na fotce to není moc poznat.Pod policí je natříkaná větší vrstva pěny,takže to na ní jakoby leží,ne moc asi tak 3cm.

díky zuzi, tak přesně jsem to myslel, ale ještě mně napadlo to rúzně ty police udělat silnější polystyrén a zastríkat to pěnou, mám strach kdyby to řachlo, mám po terárku, je nově udělané, celé skleněné a kdyby to spadlo, tak asi by to prasklo.Jo a bude to na párček guttek

Tak toho bych se nebála.Ale záleží na tobě,ať mi pak nevynadáš.Ale i kdyby ti to vypadlo,tak budeš mít nějaký substrát,ne?To by ti zmírnilo tu řachu. :-D Ne vážně.Záleží jak velký kus břidlice tam chceš dát.My máme dva, jeden je tak 20x10cm a druhý 15x5cm.A kamarád tak má taky udělaných několik terárek na gekony i chameleony a nic nespadlo.Ale všechno může být poprvé a pouvažuj.Ten nápad s polystyrenem taky myslím není špatný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru