Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz - trochu jinak

Vážení teraristé,

pokud nejste svou otázku schopni pojmenovat jinak než dotaz, obávám se, že neporozumíte ani
případné odpovědi.

Tímto ukončuji shovívavost nad dotazy nazvanými pouze dotaz (a podobně). Od nynějška bude každý takový zamčen. O spolupráci prosím i ostatní moderátory.

Pro zajímavost:

http://tera.poradna.net/question/view/12654-dotaz-h ak-na-hady
13174-dotaz
http://tera.poradna.net/question/view/13103-dobry-t erarista-v-okoli-pisku
http://tera.poradna.net/question/view/619-dotaz-na- chov-apalone-spinifera
tohle je trochu výjímka http://tera.poradna.net/question/view/12825-mam-dot az
tohle taky http://tera.poradna.net/question/view/742-jester-pr o-zacatecnika (nicméně i na to se to vztahuje)
...

Pokud by měl někdo problém, s pochopením jak dotaz formulovat, doporučuji přečíst si tohle případně zopakovat si látku 2. max. 3.ročníku ZŠ.

Ti kteří se zeptat umí, nechť považují tento text za irelevantní. Věřím, že společnými silami budeme naši poradnu zlepšovat a ne naopak.

S úctou GG

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
GG, hele fakt máš pravdu docela mně to mrzí že jsem v tom taky, ale prostě někdy si to člověk neuvěd…
filosofemgt 15.10.2007 17:10
filosofemgt
Neměl jsem v úmyslu nikoho urazit ani vyhrožovat... Tahle poradna je na světě díky nadšení pár lidí,…
Georgij Gadjukin 16.10.2007 06:50
Georgij Gadjukin
bud tolerantni - mnoho lidi nevi jak se ma zeptat,predpoklada ze kdyz napise POMOCT!!! ze to je to n… poslední
kmochna 18.10.2007 23:48
kmochna

GG, hele fakt máš pravdu docela mně to mrzí že jsem v tom taky, ale prostě někdy si to člověk neuvědomí, nebo se spíš unáhlí, ale je fakt že když něco potřebujem měli bychom se vyjádřit přesněji, jen nevím jestli přístup skoro vyhrožování: "od nynějška zamčeno"a docela urážení: že bychom něco nepochopili, hele já mám VŠ- jsem trochu zbrklej, někdy dost, ale trochu schovívavosti a dobré vůle udělá někdy víc, snad nám jde o to poradit si a pokecat. Můj názor.

Neměl jsem v úmyslu nikoho urazit ani vyhrožovat...
Tahle poradna je na světě díky nadšení pár lidí, a to ať už těch, kteří ji vytvořili, nebo těch, kteří ji svými příspěvky udržují v chodu.
Věř mi, že jsem nesmírně rád, že úroveň poradny je taková jaká je. Byli bychom všichni určitě neradi, aby od nás odcházeli lidi (především ti co mají co říct) jen pro to, že se to tu začně zvrhávat. Nemyslím si, že můj přístup, jakožto i ostatních modedrátorů je příliš přísný, ale někdy je potřeba. Určitě nikdo z moderátorů nemá zájem ostatní buzerovat či jinak se povyšovat. Každopádně, tady ta kausa dotaz mě docela zvedla ze židle a shovívavost šla stranou. Jsme tu všichny dobrovolně a zadarmo abychom si pomáhali, a to jaká poradna bude, záleží především právě na nás všech.

Jirka
:puff:

bud tolerantni - mnoho lidi nevi jak se ma zeptat,predpoklada ze kdyz napise POMOCT!!! ze to je to nejdulezitejsi na svete pac je to velky a dulezity a moje ;-)vykricnik nechape jako rozkaz,velke pismena jako kriceni a samotne slovo jako duvod dotazu :))
---
jinak ja jsem se sem kouknul na "cumendu odvedle" a jsem unesenej kolik lidi te drobotine venuje lasku - mam kamose hadare hned mu o tom musim rict ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru