Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Corallus hortulanus

Dik za nazory. S pocitanim subkaudalii jsem se nezatezoval, protoze to nema smysl. Prekryvy jsou zname z literatury, a zrovna tak mizivy pohlavni dimorfizmus v jinych znacich. Umim na svlecce najit kloaku a oznacovat supinky fixou; uz jsem to u jinych hadu delal. Dokonce jsem uz u cerstvych svlecek hledal i zbytky kuze z hemipenisu, ovsem bezvysledne. Zatim jsem nemnel stesti sledovat hortulany pri defekaci, takze jsem ani nevidel evertovane hemipenisy, jak byvaji bezne videt u hroznysu.

Jak lze v mem puvodnim dotazu cist, ptal jsem se konkretne na pocet supin pri sondovani, ktery vysel u toho prvniho zvirete sest, coz je na hrane podle toho mala mne dostupnych informaci. Konkretne jsem ocekaval odpoved typu: Sest je malo, x samcu melo 10-12 supin; anebo: Muj parici samec mel taky jen sest.

Ty zvirata jsou ted asi petileta, ziskal jsem je jako urceny par (fakt jsem to dal nezkoumal) a to dokonce v obracenem garde, kde mnel byt samec ten kus, co je podle hlavy jasna holka. Asi vim, co myslis tim vysokym nosem. Mrknu na to.

Zdar a silu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny