Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co delat

Dobrý den, mam baziliska a je hrozně plachý. Jak ho mam chitit..??? Pokazdý, kdyz na nej sahnu, tak me pokouse. Uz ho mam týden, tak si myslim, ze uz by mohl byt zvyklý. Prosim poradte, jak s nim mam zachazet...:-[

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Musis na neho jit pomalicku, aby vedel, ze si jeho pritel a ze mu nic neudelas. Kdyby i to nezabralo…
Michal 03.11.2007 06:49
Michal
Super rada, jen jsem si ji dovolil malinko opravit. Chapu, ze je nekdo trotl na cestinu, ale kdyz si… poslední
VH 03.11.2007 17:25
VH

Musis na neho jit pomalicku, aby vedel, ze si jeho pritel a ze mu nic neudelas. Kdyby i to nezabralo, tak mu bej palicku ??? pod predni nohy a trochu ji nadrvedni ??? a pak ho muzes chytit. Chytej ho u hlavy, aby s ni nemohl pohnout, tak zabranis tomu pokousani. Jo a ty rany bych radil vycistit.
Mej se. Cau.
PODPIS

Super rada, jen jsem si ji dovolil malinko opravit. Chapu, ze je nekdo trotl na cestinu, ale kdyz si to po sobe ani neprectu a ani se nesnazim pouzivat neco, jako carky a tecky, to je na me prilis... Taky by podpis neskodil, pokud si za svym nazorem stojis.

Jinak i kdyz dobre minena rada, je k nicemu. Bazilisci jsou proste rapli, jak bylo psano vyse a pokud nechces, aby jim bylo mizerne, tak je netahej ven z terarka. Na tahani je pes ci kocka (a dalsi chlupati cumackove), ale urcite ne jesteri.

VH

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru