Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podestylka

Sice se zabyvam prevazne parazitologii, nicmene hadu, ucpanych lignocelem, u kterych byl tento nevhodny substrat pricinou uhynu jsem pitvala take peknou radku. Navic, kdyz vam jeste majitel rekne, ze had pred uhynem zvracel a zbytek streva je beze zmen...
On je obrovsky rozdil, kdyz stejny kousek vysoce nasakaveho kokosoveho vlakna sezere mlada gutata prip. koralovka a kdyz ho spolu s morcetem sezobne takovy drobek jako je vzrostly hroznys (tam problemy byt nemusi).
Samozrejme je take rozdil najit v zaludku par vlaken lignocelu a naprosto jina vec je, kdyz je na stejnem miste neprostupny zatvrdly chuchvalec, ktery nedovoli projit cemukoli dal do streva. hadi do sebe samozrejme dokazou nasoukat velkou korist, ale to neznamena, ze ve stejnem stavu a stejne konzistenci se pak dostava dale do streva. Potravu je potreba pro dalsi "zpracovani" natravit do kasovite konzistence. At jsou vsak travici stavy hadu jakkoli ucinne - lignocel proste nezvladaji.
Para - ty chovas krome krajt a hroznysu i mensi druhy hadu? Treba zminena mladata koralovek nebo uzovek? Mas je na lignocelu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny